Champagneboom

De Champagneboom is een bijzondere manier om drankjes te presenteren. De display voor glaasjes champagne is een ware eyecatcher op je kerstfeest.

Unieke presentatie

Met deze boom kun je op een unieke manier drankjes presenteren op een kerstfeest. Je zou de Bubbelboom bij de entree kunnen plaatsen waar alle gasten als welkomstdrankje een glaasje champagne kunnen pakken. Of wat dacht je van een centraal punt als de dansvloer? Tussen de takken is plaats voor ruim 50 glazen, gevuld met champagne, juices of wijn. De boom is bijna volledig van hout gemaakt en makkelijk te verplaatsen door de houten bak met wieltjes. Ideaal voor borrels en (zakelijke) evenementen.

Schitterend idee

Wat ik een gaaf idee vind, is om tijdens een (outdoor) kerstfeest de Bubbelboom te versieren met kleine lampjes, dit moet een prachtig effect hebben op de glazen en de bubbels. Het licht zal de bruisende bubbels weerkaatsen. Helemaal leuk als de kleur van het drankje ook nog eens bijzonder is. Gasten zullen verrast zijn door de kunstige boom vol versnaperingen. De eyecatcher zorgt voor een glimlach en is een prima dorstlesser. Een goodie waar over nagepraat gaat worden!

Reacties zijn gesloten.

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑