Cocktailmachine: voor de perfecte kerstcocktails

Cocktails, heerlijk voor op een kerstfeest, maar wat als de bartenders de vraag niet volledig aankunnen? Er bestaat een heuse cocktailmachine, de Cocktailizer!

JA je leest het goed, een cocktailmachine! Via een scherm, vergelijkbaar met een tablet, kan het barpersoneel een cocktail selecteren en geheel automatisch laten samenstellen. Binnen welgeteld 5 seconden staat de cocktail klaar voor jouw gast. De Cocktailizer is een absolute aanwinst voor drukke grote kerstevents. Door middel van de juiste techniek kun je makkelijk ingespeeld worden op vraag en aanbod. Je hebt keuze uit 400 voorgeprogrammeerde cocktails, zoals de Mojito, Caipirinha en Margarita.

Wil je snelheid, precisie, flinke hoeveelheden en presentatie, dan kies je voor de cocktailmachine. Nog belangrijker: er is geen verspilling. Goed getraind barpersoneel kan het in dat opzicht niet winnen van de cocktailmachine. De sfeer die komt kijken bij het samenstellen van een cocktail, door een persoon welteverstaan, is weer lastiger voor de machine.

Op dit moment is de Cocktailizer alleen beschikbaar voor de horeca, maar C-vents ziet mogelijkheden. C-vents schreef deze blog voor EventGoodies.

Reacties zijn gesloten.

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑