(H)eerlijke give aways

De filosofie van ZoetSupply draait om producten met een verhaal, waarin ambacht voorop staat. Een perfecte combinatie van smaak en presentatie.

Een van de producten van ZoetSupply zijn de Hotspoons. Een nieuwe manier om gasten thee te serveren op je kerstfeest. Bij binnenkomst met een kruidige en zoete variant of als een originele give-away voor thuis. Vul een kop met kokend water, even roeren en het smaakfeestje kan beginnen. De HotSpoons zien eruit als een houten lepel en bevatten een combinatie van biologische kruiden en natuurlijke zoetheid. Ook heb je meteen een bijzonder verhaal te vertellen. Ze worden namelijk in kleine aantallen met de hand gemaakt, bevatten geen e-nummers, conserveermiddelen en gluten. Mooi (h)eerlijk concept!

ZoetSupply: (H)eerlijke smaken bijzonder verpakt

De HotSpoons zijn perfect voor theeliefhebbers, maar ZoetSupply heeft ook iets voor de echte koffie-lovers: de GrandPop Coffee. Een grote lolly met wederom alleen natuurlijke ingrediënten. De GrandPops kent ook zoete uitvoeringen als bessen en appel. Zoetsupply levert nog veel meer handgemaakte producten. Een unieke give aways met een mooi verhaal, waardevol zo rondom de feestdagen.

C-vents heeft een aantal producten mogen testen en vertelt je er graag meer over!

 

Reacties zijn gesloten.

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑