3D geprinte kerstpannenkoeken

Kerstfoodinspiratie, wil jij nou echt wat anders en nieuws op je kerstfeest? Wat dacht je van een pannenkoek met je logo of de kerstman die door een 3D-voedselprinter live op jou event wordt gemaakt?! Print je pannenkoek, een heerlijke beleving!

We weten dat het allemaal kan en bestaat, maar zo heel vaak kom je 3D-voedselprinters nog niet tegen op een event. Geprinte pannenkoeken zijn een leuk idee als je jouw gasten wilt verrassen met iets innovatiefs.

Hoe werkt het? De printer print eerst de lijntjes uit. Vervolgens giet de bakker het beslag erin. Als hij de pannenkoek daarna omdraait, heb je een mooi plaatje of logo! Het beslag is er in verschillende kleurtjes, zodat je de leukste creaties kan laten maken. Speciaal voor de feestdagen heeft Printjepannenkoek een aantal extra mogelijkheden toegevoegd, de kerstman, kerstballen, Rudolf en nog meer kerstfiguren!

 

 

 

Reacties zijn gesloten.

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑