Kerstballen gevuld met gin, vodka of wiskey

C-vents spotte online een nieuwe give-away voor jouw kerstfeest: kerstballen die je kan vullen met diverse soorten drank. Het staat ook nog eens erg gezellig als decoratie op je kerstevent.

De feestdagen gaan vaak gepaard met je favoriete drankje, de populaire gin tonic, een heerlijke wiskey of de winterse salted caramel wodka. |Wat is er dan leuker dan deze drankjes tijdens de borrel op een originele manier te presenteren? Of weg te geven aan alle gasten die op je kerstfeest zijn geweest? Op dit moment kunnen de kerstballen gemaakt door Lakes Distillery nog niet wereldwijd geleverd, maar daar laat C-vents zich niet door tegenhouden uiteraard.

Fotocredits: Lakes Distillery

Reacties zijn gesloten.

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑