Inspiratie

Inspiratie

Ben jij opzoek naar inspiratie voor je kerstfeest waarbij je jouw bezoeker verrast en inspireert? C-vents verzamelt een aantal tips alvast op deze plek voor jou.  Hoe krijg je jouw gasten enthousiast over jouw kerstfeest en hoe zorg je dat ze komen? Hoe creëer je binding vóór het event en hoe organiseer je het meest verrassende kerstfeest?! Komende periode wordt de inspiratiepagina aangevuld met nog meer tips voor jouw kerstfeest. Mocht je meer informatie willen maak dan een afspraak voor een brainstormsessie.  C-vents heeft voor jou ook een aantal speciale aanbiedingen die met een aantal leveranciers zijn gemaakt.

Uitgelicht bericht

3D geprinte kerstpannenkoeken

Kerstfoodinspiratie, wil jij nou echt wat anders en nieuws op je kerstfeest? Wat dacht je van een pannenkoek met je logo of de kerstman die door een 3D-voedselprinter live op jou event wordt gemaakt?! Print je pannenkoek, een heerlijke beleving!

Cocktailmachine: voor de perfecte kerstcocktails

Cocktails, heerlijk voor op een kerstfeest, maar wat als de bartenders de vraag niet volledig aankunnen? Er bestaat een heuse cocktailmachine, de Cocktailizer! JA je leest het goed, een cocktailmachine! Via een scherm, vergelijkbaar met een tablet, kan het barpersoneel een cocktail selecteren en geheel automatisch laten samenstellen.

De kracht van de juiste uitnodiging

De uitnodiging voor je kerstfeest moet triggeren, je doelgroep aanspreken en uniek zijn! Dat begint allemaal bij de basis, bij de inhoud, de tekst. Waarom zouden ze naar jouw kerstfeest moeten komen? Het is van belang dat je de doelgroep goed kent, zodat je in de juiste sfeer schrijft.

(H)eerlijke give aways

Een van de producten van ZoetSupply zijn de Hotspoons. Een nieuwe manier om gasten thee te serveren op je kerstfeest. Bij binnenkomst met een kruidige en zoete variant of als een originele give-away voor thuis.

Een schitterend DJ concept

Niet alleen voor fans van oldtimers zijn de (rijdende) acts van SchitterendBlik een lust voor het oog. De sprankelende DJ booths trekken de aandacht bij bezoekers van alle leeftijden. In december kun je eigenlijk nooit genoeg glitters hebben voor een sprankelend, verrassend kerstfeest! 

Champagneboom

De Champagneboom is een bijzondere manier om drankjes te presenteren. De display voor glaasjes champagne is een ware eyecatcher op je kerstfeest.

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑